Mina cyklar var som nya trots att de var begagnade

God eftermiddag på er, hoppas er dag varit bra än så länge och att ni ser fram emot fredagsmys ikväll. Efter att jag cyklat hem ska jag bara lägga mig på soffan och slappna av med en chipspåse i handen och en bra serie på tv. Men innan det tänkte jag rekommendera ett företag för er i Lund, ett företag som säljer begagnade cyklar i Lund.

Förut körde jag alltid bil till jobbet för att det var bekvämast, min fru är lite hurtigare och brukar cykla eller gå till jobbet. Hon uppmanade mig i somras att också börja cykla till jobbet eftersom det ligger ganska nära och det är bra träning. Eftersom jag inte visste om det skulle passa mig bestämde vi oss för att gå till Banks Cyklas som bland annat säljer begagnade cyklar i Lund för att inte behöva köpa en helt ny cykel. Jag fick väldigt mycket hjälp hos dem för att hitta en cykel som skulle passa mig utifrån mina behov och längd osv som jag tyckte kändes bra. Jag började efter det att cykla till jobbet istället för att ta bilen, vilket kändes tufft till en början men det blev enklare ju mer tiden gick. Det gjorde att jag till och med tyckte det var kul att cykla, detta gjorde att jag återvände till Banks Cyklar för att köpa en till av deras begagnade cyklar. Den här gången var jag ute efter en lite sportigare cykel som jag kunde träna med, även den här gången fick jag utmärkt hjälp och service. Om jag kommer behöva köpa en till cykel i framtiden kommer jag garanterat vända mig till dem igen för att få en bra begagnad cykel.