Friluftskläder för dam och herr

God morgon denna sköna soliga måndag!

Nu börjar min och min sambos vandringshelg närma sig, vi har bokat påskhelgen för vårens första vandringsutflykt så denna helgen har jag suttit och letat friluftskläder på nätet. När jag sökte på friluftskläder dam så hittade jag en nätbutik som var ny för mig, den heter Arukimasu. Jag vet inte om ni hört talas om den, men jag hade inte det innan.

Jag tyckte det fanns mycket friluftskläder som verkar riktigt bra och billiga för att vara inom den nischen. Därför tänkte jag att jag ville rekommendera det vidare till er eftersom jag vet att det är flera va er som läser min blogg som också gillar vandring och friluftsliv. Det är ju bara roligt om jag kan ge tips som gör nytta och glädje. Så är du också ute efter bra, snygga och billiga friluftskläder till dam eller herr så kika in på Arukimasu så kan jag nästan garantera att du kommer hitta något du gillar.

Förra sommaren var först då som jag testade vandring på riktigt och det är tack vare min sambo som gjort några sådana resor. Jag blev verkligen fast direkt för det var så härligt på så många sätt. Jag har alltid tyckt om att vara ute och promenera och hittat både lugn och ny energi ute i skog och natur. Men det här gav liksom det där en helt ny dimension. Visst blir man också trött när man går så långt, men så slår man läger och äter kvällsmat under bar himmel och sen sover man helt fantastisk i sitt tält med ugglor hoandes utanför. Sen är det ju inte helt fel att få dela upplevelsen med världens finaste kille!

Hoppas nu att du har en bra start på veckan och en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!