Ni har säkert alla därute sett reklamen med Fredrik Ljungberg som välkomnar alla att följa med Team Betsson till Rio och årets största event? Det är verkligen en upplevelse av sällan skådat slag som nog alla som är intresserade av spel skulle älska att följa med på. Och vet du vad? Det är inte försent!

I Betssons blogg skriver man att det finns tre olika möjligheter att vinna biljetter på: 1. via en insättning och spela i casinot, 2. spela på dina favoritsporter i Odds och samla poäng eller 3. delta i guldchansen och berätta varför just du och din vän ska hänga med till Rio.Rio de Janeiro

Sugen? Du är säkerligen inte ensam, utan det är nog många som kommer att anstränga sig till det yttersta för att få möjligheten att följa med. Och man måste ju säga att det här verkligen visar på vilket bra spelbolag Betsson är, som inte bara anordnar roliga event – utan också ger alla möjlighet att vara med, så länge man har lite tur och anstränger sig en smula. Och det är väl kanske också som de är ett av Sveriges största och kanske också bästa spelbolag för poker online och andra roliga spel.

Många kanske för övrigt anser att det är tokigt att fotbollsspelaren Fredrik Ljungberg är frontfigur för Betsson, men det är nog för att folk glömmer att Betsson täcker mycket inom sportvärlden – och inte bara är spel på nätet. När nyheten om Fredriks nya roll kom ut skapades det snabbt rubriker, och många var det nog som höjde på ögonbrynen. Svenska Dagbladets Näringsliv var en av tidningarna som skrev om ämnet och om du vill se tillbaka på vad som skrevs kan du göra det genom att klicka här.